• DOLAR 32.513
  • EURO 34.951
  • ALTIN 2438.846
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti Mersin`de  Kurban çalışmalarına başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Yardım Platformuna üye Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şubesi kurban çalışmalarının startını verdi.

Mersin`de faaliyetini sürdüren, yaptığı çalışmalarla birçok fakir ve mazlumların yüzünü güldüren Mustazaflar Cemiyeti, bu yıl da kurban bayramının yaklaşmasından dolayı, kurban bayramında yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıda, dernek başkanı Ercan Fidan, Kurban bayramında kurban bağışı, kurban eti ve kurban derisini bağışlayacak olan hayırseverlerin önceden tespit edilmesi hususuna değinerek,”Bizden yardım bekleyen fakir ve muhtaç aileler, Kur`an kursları ve medreselerde okuyan öğrenciler var. Onların umudu olmak için gayret kâr bir şekilde şimdiden çalışmalarımıza hız vermeliyiz.” dedi.

Fidan konuşmasının devamında, “Allah`a hamd olsun ki şimdiye kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda hayırsever insanlarla, fakir ve muhtaç insanlar arasında hep köprü olmaya çalıştık. İnşallah bu kurbanda da dernek üyelerimiz ve gönüllü kardeşlerimizle beraber fakir ve muhtaç ailelerin, Kur`an kursları ve medreselerde okuyan öğrencilerin de umudu olmak için seferber olacağız.” İfadelerini kullandı.

Dernek kayıtlarında tespit edilmiş birinci, ikinci ve üçüncü dereceden aileler  olduğunu belirten  Fidan, “Elimizde tespit edilmiş birinci, ikinci ve üçüncü dereceden aileler var. Önümüzdeki   bir aylık zaman içinde de, durumu kötü olan mağdur ailelerin tespiti de yapılacak. Hayırseverlerin bağışlayacağı kurban etlerini, bu tespit edilmiş ailelere dağıtacağız.” şeklinde konuştu. ( Üsame Ortaç-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir