• DOLAR 32.509
  • EURO 34.58
  • ALTIN 2497.105
  • ...
Bingöl Belediyesi`nden borcu olanlara uyarı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sayaç abonesi olmayan vatandaşlar hakkında yasal işlem başlatılacağını bildiren Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, yaptığı yazılı açıklamada, “Belediyemize su, çevre ve temizlik vergisi ve emlak vergisinden ötürü taksitlendirme talebinde bulunan mükellefler 5. taksitlerini, son ödeme tarihi olan 31 Ağustos 2015 saat 17.00`a kadar belediyemiz veznelerine gelerek ödeme yapmaları gerekmektedir. 2 taksit üst üste veya taksitlerini düzenli ödemeyenlerin borç yapılandırma işlemleri iptal olacaktır. Vatandaşlarımızın mağdur duruma düşmeleri için borçlarını zamanında ödemeleri gerekmektedir. Cezalı duruma düşen mükelleflere kanuni gecikme zammı uygulanacaktır. Kamuoyuna önemle duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

Borcu bulunanların 1 Eylül   tarihine kadar ödeme yapmaları gerektiği belirtilen açıklamada, işyerlerine yönelik de şu uyarılarda bulunuldu:

“Borcu bulunan vatandaşlarımızın 01 Eylül 2015 tarihine kadar borçlarını ödemesi gerekiyor. Ayrıca iş yerlerinde akıllı ön ödemeli sayaç kullanmayan esnaflarımızın 15 Eylül 2015 tarihine kadar sayaçlarını değiştirmesi gerektiğini bildirir, vatandaşlarımızın bu konularda hassasiyet göstermelerini önemle rica eder, saygılar sunarız.”   (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir