• DOLAR 32.372
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2325.466
  • ...
Su kanalına giren genç boğuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kahramanmaraş'ta serinlemek için su kanalına giren 16 yaşındaki Mustafa Kel hayatını kaybederken, arkadaşı Fatih Kahraman (15) ise son anda kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Gölken Sitesi yakınlarında meydana gelen olayda, Mustafa Kel ile arkadaşı Fatih Kahraman serinlemek için su kanalına girdi. Bir süre yüzen gençler bir anda akıntıya kapıldı. Gençlerin çırpındıklarını fark eden kıyıdaki vatandaşlar, sulama kanalının yaklaşık 70 metre uzunluğundaki kapalı bölümüne sürüklenen gençlere lastik bot attı. Ardından 112`yi arayarak yardım istedi.

Olay yerine çağrılan dalgıç ekipleri ile çevredeki vatandaşlar Fatih Kahraman'ı son anda kurtarırken, Mustafa Kel'in ise cansız bedenine ulaşıldı.

Kahraman'a ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sudan daha sonra çıkartılan Mustafa Kel ise yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kel'in cenazesi Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı dalgıç ekibinden alınan bilgiye göre, Kahraman ile Kel sulama kanalının 70 metrelik kapalı alanının sonunda bulunan demir parmaklıklarına kadar sürüklendiği, Kahraman`ın demir parmaklıklara tutunduğu Kel`in ise 3 metre derinlikte bulunduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir