• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kimsesiz yaşlı adam hastanede barınıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

81 yaşındaki Kamil Gelmez  amcanın ne evi ne de de kimsesi olmadığı için, Solhan Devlet Hastanesi`nin personeli sayesinde zaman zaman hastanenin acil servisinde barındırılıyor.

Ayda yaklaşık 10 gün hastanede barınan yaşlı amca, huzurevine yerleştirilmek için yetkili kurumlara seslendi. 

Yardım eli uzatılmasını bekleyen yaşlı amca, "Benim Allah`tan başka kimsem yok. Eşim, çocuklarım yok. İki kardeşim var. Onlar  da bana bakmıyor. Benim benden başka kimsem yok. Ben hastayım elim ayağım tutmuyor. Beni huzur evine yerleştirsinler." şeklinde konuştu.

Yaşlı amcanın durumundan dolayı vicdanen rahatsız olduklarını ve sokaklarda kalmaması için hastanede barındırdıklarını ifade eden hastane personeli ise, yetkililerin yaşlı amcaya yer tahsisi yapmaları çağrısında bulundu. 

Hastane personeli, “Yaşlı amcamızı ancak acil servisin sakin olduğu zamanlarda barındırmaya çalışıyoruz. Servisin yoğun olduğu zamanlarda amcamıza yatak veremiyoruz. Ayda yaklaşık 10 gün hastanemizde barınıyor. Diğer günlerde ise, nerelerde kalıyor, ne yapıyor bilmiyoruz. Yetkililerimizin bu amcamıza yardımcı olacağına inanıyoruz." şeklinde konuştular.   (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir