• DOLAR 32.584
  • EURO 34.989
  • ALTIN 2428.92
  • ...
Muş Alparslan Üniversitesinde kayıtlar başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Alparslan Üniversitesinde (MŞÜ) kayıt hakkı kazanan öğrenciler kayıtlarını yapmaya başladı. Fakülteler ve Meslek Yüksekokulları için belirlenen günlerde yapılacak kayıt işlemleri, Eğitim Fakültesi ve Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinin kayıtlarının alınmasıyla başladı.

Üniversite Yönetimi, kayıt yaptıracak öğrencilerin zorluk yaşamamaları ve işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için otogar, havalimanı ve kampüs girişinde danışma birimleri oluşturdu. Kampüse gelen ailelere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kayıt yapmaya gelen öğrenci ve ailelerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Erdoğan ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Nurten Gezgin karşıladı. Öğrenci ve öğrenci aileleriyle yakından ilgilenen  Rektör Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, 10 bini aşan öğrenci potansiyeli ile 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılına çok güçlü bir şekilde gireceklerini söyledi.

Öte yandan Eğitim Fakültesi ve Sağlık Yüksek Okuluna kayıt yapmaya hak kazanan toplam 425 öğrencinin birçoğu, bu sene ilk kez yürürlüğe giren E- Devlet sistemi üzerinden kayıtlarını yaptı. İl içinde ve yakın illerde ikamet eden öğrenciler ise kampüs kütüphanesinde bulunan kayıt bürolarına gelerek işlemlerini tamamladı. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir