• DOLAR 32.603
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2503.736
  • ...
Vali Koçak: Halkın huzurunu bozanlara karşı en ağır şekliyle karşılık verilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, yeni atanan Kızıltepe Kaymakamı Ali Güloğan`a hayırlı olsun ziyareti ile asayiş toplantısını gerçekleştirmek Kızıltepe`ye geldi.

Hükümet konağı bahçesinde ilçenin kamu kurum müdür ve amirleri tarafından karşılanan Vali Koçak, daha sonra kaymakamlığa geçti. Vali Koçak, Burada gazetecilere gündem ile ilgili önemli açıklamada bulundu.

Hem kaymakama hayırlı olsun ziyareti hem de asayiş toplantısını gerçekleştirmek için Kızıltepe`ye geldiğini belirten Vali Koçak, “Bugün hem yeni Kızıltepe kaymakamımız Ali Güldoğan beye hayırlı olsun demek hem de asayiş toplantımızı icra etmek için Kızıltepe`ye geldik. Benimle çalıştığı dönemde vali yardımcılığı icrasından son derece memnun olduğum için aynı zamanda vali yardımcılığı görevlerinin bir kısmını devam ettirmesini kendisinden rica ettim.  Özellikle daha önceden başladığı ve başarıyla yürüttüğü projeler çerçevesinde bir kısım zamanını Vali yardımcılığı olarak harcayacak ama tabiî ki asli görevi Kızıltepe kaymakamlığı olacak.” dedi.

“Huzuru bozanlara en ağır şekliyle mukabele etmeye devam edeceğiz.”

DAİŞ, PKK ve DHKP-C`nin Türkiye`ye savaş açtığını ve bunların huzuru ve güveni bozmak için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Valli Koçak, “Huzuru bozanlara en ağır şekliyle mukabele etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Devletin bu mücadeleyi yürütürken halkın haklarından ve hürriyetlerinden en ufak bir fedakarlık yapmadan yürüteceğine ifade eden Koçak, “Halkın huzuru bozanların suç işlemelerini engellemek için suç işleyenlerin de adalet önüne çıkarılması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Halkın huzurunu bozanlara karşı yapacağımız huzur operasyonlarını da her yerde devam ettireceğiz.” diye konuştu.

PKK`lilerin dağdan elinde silahla şehre indiklerini hatırlatan Koçak, “Dağdan elinde silahla gelip şehirlere inip burada insanların huzurunu bozup, insanları terörize edip, normal faaliyetleri yürütülmez hale getirip arkasındanda kendi amaçlarını gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Biz de onlara müsaade etmiyoruz.” şeklinde konuştu. (Mehmet Aslan-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir