• DOLAR 32.497
  • EURO 34.609
  • ALTIN 2476.222
  • ...
Down sendromlu gençten haber alınamıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana'da, sigara içmek için evden çıktıktan sonra dönmeyen ve iki gündür kendisinden haber alınamayan Adem Şahin’in (35) ailesi, gencin bulunması için Adanalılardan ve yetkililerden yardım istedi.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesine bağlı İsmet Paşa Mahallesi'ndeki TOKİ evlerinde ağabeyinin yanında kalan Down sendromlu Adem Şahin sigara içmek için evden çıktı ancak bir daha dönmedi.

Gencin sigara için sürekli olarak evden çıktığını ancak her seferinde geri geldiğini belirten ailesi,  “Biz televizyon izlerken Adem sigara içmek için dışarı çıktı. Gelir diye bekledik ama gelmeyince kendisini aramaya başladık. Bulamayınca da polise giderek kayıp olduğu yönünde ilan verdik. Şu ana kadar kendisinden bir haber alamadık.” diye belirttiler.

Adem Şahin’in daha önce de kaybolduğunu ancak kısa sürede bulunduğunu ifade eden Adem Şahin’in ailesi, “Adem’den 2 gündür haber alamıyoruz. Bulanların polise haber vermesini istiyoruz.”diyerek Adanalılardan ve yetkililerden yardım istediler. (Ayhan Kaya - İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir