• DOLAR 32.368
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.19
  • ...
Nusaybin`de son 24 saatte yaşanan olaylar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`in Nusaybin ilçesinde son 24 saat içerisinde yaşanan olayları derledik. Son 24 saat içerisinde 2 araç ateşe verildi, şüpheli bir araç havaya ateş edilerek durduruldu ve devriye gezen polis zırhlı araca bombalı saldırı düzenlendi.

İki araç ateşe verildi

Mardin`in Nusaybin ile Midyat karayolu Beyazsu mevkiinde yol kesen PKK`lılar, bir tanker ile bir kamyonu ateşe verdi. Araçları ateşe veren PKK`lılar, bölgeden ayrılırken Bagok dağı yamacında bulunan telefon direklerini de ateşe verdi. Ateşe verilen her iki araç da kullanılmaz hale geldi.

Şüpheli araç alarmı

Bir ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, İpek yolunda şüpheli aracı havaya ateş ederek durdurdu. Aracın etrafını çeviren polis ekipleri, araç ve içindekiler üzerinde yaptıkları aramadan sonra şahısları gözaltına aldı.

Polise bombalı saldırı

Nusaybin ilçesi Fırat Mahallesi`nde bulunan Ahmet Kaya köprüsünde daha önceden yol kenarına konulan uzaktan kumandalı patlayıcı, polis zırhlı aracının geçişi sırasında infilak etti. Patlama nedeniyle polis memuru K.K. yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılan polis memuru tedavi altına alınırken hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. (İLKHA) 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir