• DOLAR 32.575
  • EURO 34.935
  • ALTIN 2426.238
  • ...
Gaziantep`te sıcaklar klima satışını artırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`te bunaltıcı hava sıcaklıkları 45 dereceyi bulurken, hava sıcaklığının aşırı derecede yükselmesi nedeniyle klima satıcıları, halkın klimalara büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Hava sıcaklıklarının artmasıyla vantilatör ve klima satışında artış yaşadıklarını belirten klima satıcıları, klima satışlarının son iki hafta içerisinde arttığını, bu artışın Ağustos ayı sonlarına kadar devam edeceğini dile getirdi.

Gaziantep`te sıcak havanın yükselmesiyle birlikte klima satışlarında artış yaşadıklarını belirten klima yetkili satıcısı Cihan Öztürk, son haftalarda artan hava sıcaklıklarının klima satışlarını da artırdığını, halkın vantilatör yerine daha çok klimaları tercih ettiğini söyledi.

Günlük ortalama 7 adet, haftalık olarak ise 30-35 adet kadar klima sattıklarını dile getiren Öztürk, vatandaşların klimayı tercih ettiğini, klimada da enerji tasarrufu sağlayan klimaların rağbet gördüğünü belirtti.

A sınıfı marka klimaların daha çok rağbet gördüğünü aktaran Öztürk, enerji tasarrufu ve ses bakımından bu tür klimaları tavsiye ettiklerini belirterek, klimalarda A sınıfı klimaların yüzde 40 enerji tasarrufu sağladığını, fiyat olarak da standart serilerinin uygun olduğunu belirtti.    (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir