• DOLAR 32.376
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.22
  • ...
Emekliler Derneği kongreye gitti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’daki STK’lar arasında en çok üyesi bulunan Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi, saat10.00'da Yeni İl Kültür Merkezi Konferans Salonunda 6 bin üyesiyle birlikte yeni yönetimini belirleyecek.

Batman Emekliler Derneği, emeklilere daha iyi hizmet yapabilmek için kongreye gitti. İki listenin yarıştığı kongreye emekliler yoğun ilgi gösterdi. Kongreye, STK ve siyasi parti temsilcileri ile Batman Emekliler Derneği üyeleri katıldı.

Kongrede iki listeyle seçim yapılarak, 1. listede Hüseyin Ekmen yer alırken, 2. listede ise yeni aday Fikri Çelik bulunuyor. Üyelere dernek yeni yönetimi sunularak, seçim yapılıyor.

Burada bir konuşma yapan Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, seçimin emekliler için hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, “Yeni göreve başladığım anda 3 bine yakın üyemiz vardı, şu anda 9 bin 400 üyemiz var. Emekliler için en büyük projemiz TOKİ projesidir ve buna devam ediyoruz. Şu anda 300 dönüm arazinin daha tapuları alınmış, bizdedir. Bunu Ankara’ya gönderip yeni konutlar için ihale yapılma aşamasına gelinmiştir. Tüm emeklileri derneğe davet ediyoruz. Örgütlü olmamızda yarar vardır. Demokratik çerçeve içerisinde haklarımızı aramamız gerekiyor. O yüzden üye sayımızın artması gerekiyor.” dedi.

Kongreye katılan emekliler ise kongrenin kendilerine hayırlı olmasını dileyerek, seçilecek yeni yönetimin Batman'daki emeklilere sahip çıkmasını istediler.

Yapılan kongrede emekliler yeni yönetimini seçecekleri ve kendilerini temsil edecekleri adayı belirleyecek. (M. Fatih Akgül - İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir