• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Ağrı Valisi patlamada yaralan askerleri ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı Valisi Musa Işın, PKK mensupları tarafından patlayıcı yüklü traktörle jandarma karakoluna düzenlenen intihar saldırısında yaralanan askerleri hastanede ziyaret etti. Vali Işın daha sonra karakolda incelemelerde bulundu.

Vali Işın, Saat 03.00 sıralarında Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Karabulak Jandarma Karakoluna PKK mensupları tarafından düzenlenen intihar saldırısı sonrası yaralanan askerleri Doğubayazıt Devlet Hastanesinde ziyaret etti. Vali Işın daha sonra saldırının gerçekleştirildiği karakolda da incelemelerde bulundu.

Doğubayazıt ilçesine 15 kilometre uzaklıkta bulunan, Doğubayazıt-Iğdır karayolu kenarındaki Karabulak Jandarma Karakoluna yaklaşık 2 ton patlayıcı yüklü traktörle gerçekleştirilen intihar saldırısında 2 asker hayatını kaybetmiş 24 asker de yaralanmıştı.

İlçe merkezinde de hissedilen patlamanın etkisiyle Karabulak köyündeki çok sayıda ev ve iş yerinin camları kırıldı.

Patlamanın ardından çift yönlü ulaşıma kapatılan Doğubayazıt-Iğdır karayolundaki çalışmaların ve saldırıyı yapanların yakalanması için başlatılan operasyonların sürdüğü belirtildi.

Ambulans, bir minibüsle çarpıştı: 5 yaralı

Öte yandan Diyadin ilçesinden bölgeye giden ambulans, bir minibüsle çarpışması sonucu Meydana gelen kazada ambulanstaki 3 sağlık personeli ile minibüste bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar, Doğubayazıt Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bölgede operasyonlar devam ettiği için, köye giriş çıkışlara izin verilmediği belirtildi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir