• DOLAR 32.573
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2426.322
  • ...
İşte gerçek HDP: Analar ağlarken onlar düğün yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Her fırsatta kürt gençlerini dağa gönderen, sokakları savaş alanına çeviren, 6-8 Ekim olaylarında olduğu gibi insanların katledilmesinin müsebbibi olan HDP`liler sokaklarda insanlar ölürken düğün yaptı.

Anaların gözyaşı döküp taziye yaptığı, her gün ölüm haberlerinin geldiği şu günlerde HDP'li vekiller, Sırrı Süreyya Önder'in kızı Ceren (23) ile Emre Abay'ın (30) nikâhına katıldı.
Her yıl bir bahane ile bayramların kutlanmasını engelleyen HDP`lilerin ölüm haberlerinin geldiği şu günlerde düğünü ertelememesi, bu da yetmezmiş gibi sabaha kadar eğlenilmesi, şarapların su gibi akması, halayların çekilmesi “İşte gerçek HDP” yorumunu beraberinde getirdi.
Daha birkaç gün önce Kandile bomba yağarken Demirtaş`ın Datça`da tatil yapıp keyif çatması, HDP`lilerin barışa veya kanın durmasına ne kadar önem verdiklerini açıkça ortaya koyuyor.

500 BİN LİRALIK SARAY DÜĞÜNÜ
PKK`nın saldırılar düzenlediği, Kürt halkı diken üzerinde olduğu şu günlerde Sırrı Süreyya Önder kızının düğününü ortalama maliyeti 500 bin TL olan Küçüksu Kasrı`nda yaptı. Yaz aylarında dinlenmek amacıyla kullanılan Küçüksu kasrı, Boğaz kıyısında Üsküdar- Beykoz sahil yolunda yer alıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir