• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep`te zincirleme kaza
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep D-400 İpekyolu üzerinde akşam saatlerine doğru hafif olarak yağan sağanak yağmurun ardından kayganlaşan yolda 2 kamyon , 1 otomobil ile 1 işçi servisinin karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde hafif sağanak yağmurun ardından kayganlaşan İpekyolu  D-400 Zeugma Mozaik Müzesi önünde meydana gelen zincirleme kazada, Asri mezarlık istikametine doğru ilerleyen 01 KP 764 plakalı Mehmet K. yönetimindeki kamyon, direksiyon hakimiyetini kaybederek yan refüje çarpıp kaldırıma çıktı.

Kaldırıma çıktıktan sonra çarpmanın etkisiyle tekrar yola fırlayan kamyon aynı istikamette ilerleyen 27 HM 870 plakalı otomobil Hasan Ü. Yönetimindeki araca çarptı. Aynı istikamette ilerleyen ve önündeki kamyon ile otomobile çarpmamak için ani fren yapan 79 AA 965 plakalı Zekeriya E. Yönetimindeki kamyon da, önünde ilerleyen 27 S 3635 plakalı Ümit K. Yönetimindeki işçi servisine çarptı.

2 kamyon, 1 otomobil ile 1 işçi servisinin karıştığı zincirleme trafik kazasında işçi servisi içinde bulunan ve isimleri öğrenilemeyen 2 işçi ile Ümit K., Mehmet K. ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı.Zincirleme trafik kazasında yaralanan 5 kişi olay yerine çağrılan ambulanslarla Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir