• DOLAR 32.384
  • EURO 35.136
  • ALTIN 2325.72
  • ...
İlçe Müftüleri toplantısı Hilvan`da yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile ilçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve  koordinasyonu güçlendirmek amacıyla, her ay Şanlıurfa`nın farklı bir ilçesinde yapılan İlçe Müftüleri toplantısına,   13 ilçenin müftüleri ve  müftü vekilleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü İhsan Açık, Hilvan`a yeni atanan İlçe Müftüsü Tahsin Ekem`e hayırlı olsun ziyareti yapmak ve İl Müftülüğü ile ilçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, koordinasyonu güçlendirmek, din hizmetlerinde verimliliği artırmak ve sorunları çözmek amacıyla toplandıklarını belirterek, “Bu vesileyle  yeni atanan Hilvan İlçe Müftüsü Tahsin Ekim`e görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Toplantı,  Gündem maddelerinin okunması ve bu maddeler üzerine yapılan istişarelerle devam etti.

Toplantı sonunda konuşan Hilvan İlçe Müftüsü Tahsin Ekem ise, il ve ilçe müftülerini Hilvan`da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

13 ilçe müftüsünün katıldığı toplantı sonrası her Müftü bir camiye giderek Vaaz verdi.  Müftülerin vaaz etmesi Hilvan Cami cemaatleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Namaz sonrası  müftülerden oluşan bir heyet tarafından, İlçe Kaymakamı Ahmet Özay  makamında ziyaret edildi. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir