• DOLAR 32.517
  • EURO 35.023
  • ALTIN 2439.04
  • ...
Gaziantep`te yol verme kavgası:2`si polis 10 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`te aynı istikamette ilerleyen iki otomobil sürücüsü arasında yol verme tartışması nedeniyle çıkan taşlı ve sopalı kavgada, 2`si polis 10 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, öğle saatlerinde Gaziantep`in Merkez Şehitkamil ilçesi Ali Fuat Cebesoy Bulvarı üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, aynı istikamette ilerleyen sürücünün ismi öğrenilemeyen 27 U 9962 plakalı otomobil ile önünde ilerleyen 27 R 1071 plakalı otomobilin sürücüsü arasında yol verme tartışması çıktı.

Sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, her iki otomobilde bulunan diğer şahısların da kavgaya karışması sonucu,  taraflar birbirine saldırdı. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada ismi öğrenilemeyen 8 kişi başlarından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları darbelerle yaralandı.

Tarafların kavgasının devam etmesi üzerine çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olaya yerine sevk edilen çok sayıda polis, tarafları güçlükle ayırabildi. Müdahale sırasında 2 polis hafif şekilde yaralanırken, durumu ağır olan şahıslar olay yeri yakınlarında bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hafif yaralanan şahıslar olay yerine gelen ambulanslarda ayak üstü tedavi edilirken, kavga nedeniyle yol kısa süreliğine trafiğe kapatıldıktan sonra araçların çekici ile kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kavgaya karıştıkları iddia edilen ve sayısı belirtilmeyen şahıslardan bazılarının polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir