• DOLAR 32.59
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2499.916
  • ...
Sözlü tartışma silahlı mahalle kavgasına dönüştü: 4 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman’ın Kâhta ilçesinin Atatürk Mahallesi Mehmetçik Caddesinde yaşayan O.Y, iddiaya göre evinde bulunduğu sırada evinin karşısında duran bir kişiyi evinin önünden gitmesi yönünde  uyardı. Kimliği belirlenemeyen kişi ile çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavganın olduğu sokakta bulunan internet cafe sahibi R.Ç., işyerlerinin önündeki kavganın büyümemesini söyleyip ‘burada kavga etmeyin’ diye uyardı.

İddaya göre O.Y, R.Ç ile aralarında daha önceden husumet  bulunduğunu öne sürerek R.Ç’nin kardeşi K.Ç.’yi başından yaraladı. Yaralı K.Ç. olay özel bir araç ile Kâhta Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Daha sonra O.Y’nin kardeşi F.Y,  evde bulunan pompalı tüfekle toplanan kalabalığa ve internet cafeye ateş açtı. Açılan ateşte şans eseri kimsenin yaralanmadığı belirtildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kavgayı yatıştıramayınca havaya ateş açtı.

Kavgada, K.Ç, Ö.F.Y, O.Ç, ve C.Y. isimli kişiler yaralandı. Aynı hastanede tedavi edilen yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Öte yandan, olayla ilgisi olduğu tespit edilen şahıslar, polis ekiplerince İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Bir birlerinden şikâyetçi olmayan taraflar, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir