• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Mardin`de bombalı araç yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`de bombalı araç ihbarı polisi alarma geçirdi. Edinilen bilgilere göre; Kızıltepe'de bir ihbar üzerine dün gece takibe alınan araç, dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kısa süreli bir kovalamacının ardından araca kaza yaptırılarak ele geçirildiği öğrenildi.  

Kızıltepe Viranşehir karayolu üzerinde yaşandığı öğrenilen kovalamacada içinde dört kişinin olduğu iddia edilen minibüse kaza yaptırılınca içindeki şüpheliler aracı bırakarak kaçtı. Şüphelileri takibe alan polis, şüphelilerden birini yaralı olarak yakaladı. Şüpheli minibüse kaza yaptıran zırhlı polis aracın içerisinde bulunan iki polis kaza sonucu yaralanarak Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıkları öğrenildi.

Yaşanan olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, kimliği belirsiz şahısların geride bıraktıkları aracın içerisinde; Bixi makineli ve mühimmatı, Kaleşnikof tüfek ve mühimmatı, 8 adet el bombası ile bir tencere içerisinde gizlenmiş ve patlatılmaya hazır halde olan zaman ayarlı bomba ve çanta içeresinde bomba düzenekleri ele geçirildiği iddia ediliyor. (M. Salih Keskin/Mehmet Aslan – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir