• DOLAR 32.478
  • EURO 34.942
  • ALTIN 2428.724
  • ...
YAR-DER Ramazan ayı faaliyet raporunu açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa`da yaptığı hayırlı faaliyetleriyle tanınan, Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi, Yardım Eli Derneği (YAR- DER), Ramazan ayı faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaştı.

Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Şanlıurfa YAR DER Sekreteri Mahmut Çelik, Ramazan ayı içerisinde, 700 aileye gıda yardımı, 100 aileye kırmızı et yardımı, 100 aileye giyim yardımı, 100 aileye nakli para yardımı, 50 aileye battaniye, 40 aileye ise yatak yardımı olmak üzere toplamda 1090 aileye yardım ettiklerini söyledi.

Ramazan ayı öncesinde yardımlar için bir hedef koyduklarını ve yapılan yardımlarla hedefe ulaştıklarını söyleyen Çelik, “Allah`a şükürler olsun ki bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Şanlıurfa Yardım Eli Derneği olarak Ramazan ayı içerisinde kendimize bir hedef koymuştuk. Koyduğumuz hedefimize ulaştığımıza inanıyoruz. Yardım eden kardeşlerimizden Allah razı olsun. Kardeşlerimiz yardımlarını bize getirmişlerdi bizlerde fakir ailelere ulaştırdık. ” ifadelerini kullandı.

Yardımların Ramazan ayına özel olmadığını söyleyen Çelik, “Yardımlarımız 12 ay boyunca devam edecektir inşallah. Hayırseverlerden bize yardım etmelerini istiyoruz. Aynı zamanda gelip bizleri ziyaret ederek yerlerimizi görmelerini, fakir aileleri bizimle birlikte dolaşarak yapılan yardımları yerinde görmelerini istiyoruz” dedi.

Son olarak kendilerine bin 500 ailenin müracaat ettiğini söyleyen Çelik, kendilerine yapılan müracaatları değerlendirerek aileleri fakirlik durumuna göre derecelendirdiklerini ve yardımlar kendilerine ulaştıkça bu yardımları fakir ailelere ulaştırdıklarını söyledi. (Osman Gülebak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir