• DOLAR 32.342
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2322.298
  • ...
Acıpayam Kaymakamı seralarda incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Denizli’nin Acıpayam ilçesi Kaymakamı Uğur Kalkar, Acıpayam Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Darıveren ve Bademli Mahallelerinde yaptırılan seralarda incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında kendisine İlçe Tarım Müdürü Abdurrahman Oymak’ta eşlik etti.

Seralarda incelemelerde bulunan kaymakam Kalkar, incelemeler sırasında seracılık yapan vatandaşlarla üretim ve pazarlama gibi konularla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Seracılığın ilçe ve bölge için önemli bir model olabileceğinin altını çizen Kalkar, " Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfımızın destekleriyle yaptırılan bu seralar ilçemiz açısından son derece önem arz etmektedir. Seracılığa teşvik projesi kapsamında Darıveren Mahallesi’nde 7, Bademli Mahallesi’nde 2 ve Çakır Mahallesi’nde ise 1 kişi olmak üzere ilçemiz genelinde toplam 10 vatandaşımız bu desteklerden yararlanmıştır. Bir dekarlık alana kurulmak üzere her vatandaşımıza 15 bin TL proje yardımı yapılmıştır. Kaymakamlık olarak kadınlarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın istihdamına yönelik çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir.” ifadelerini kullandı.

Kaymakamlık olarak her türlü yatırımın destekçisi olmaya devam edeceklerini belirten Kaymakam Kalkar, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir