• DOLAR 32.512
  • EURO 34.94
  • ALTIN 2430.764
  • ...
Diyarbakır`da polise saldırı olayıyla ilgili 4 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde bir trafik polisinin öldürüldüğü diğerinin de yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden, biri belediye çalışanı olan çöp kamyonu şoförü, 4 kişinin tutuklandığı bildirildi. 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Konuyla ilgili Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Diyarbakır`ın Yenişehir İlçesi Şehitlik Caddesi 29. Sokak kesişiminde 23.07.2015 günü saat 14.43 sıralarında meydana gelen silahlı saldırıda, polis memuru Tansu Aydın`ın şehit edilmesi ve polis memuru Ali Karahan`ın yaralanması olayıyla ilgili olarak, Adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.”

Açıklamanın devamında ise “Yapılan çalışmalar kapsamında; gözaltına alınan M.D. ve Y.E. isimli şahıslar, 27.07.2015 günü adliyeye sevk edilmiş, belediye çalışanı ve çöp kamyonunun şoförü olan M.D. hakkında mahkemece adli kontrol kararı verilirken, Y.E. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aynı olayla ilgili olarak Çocuk Şube Müdürlüğünde gözaltında bulunan ve 27.07.2015 günü adliyeye sevk edilen yaşı küçük 4 şüpheliden A.Z, Y.K. ve M.C.B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, H.K. hakkında adli kontrol kararı verildi.” diye belirtildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir