• DOLAR 32.583
  • EURO 35.063
  • ALTIN 2459.274
  • ...
PKK`nin hedefinde yine dindarlar vardı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muhammed Çelik / Doğruhaber 

Çözüm sürecinin yanlış politikaları sonucu gittikçe şımaran ve bu süreçte yaptığı katliam, talan, adam kaçırma gibi eylemlerinin de yanına kâr kalmasıyla cesaretlenen, bölgede Müslüman halka kan kusturan HDPKK, küresel güçlerin verdiği rolü oynamaya devam ediyor.

Suriye`de yaşanan iç savaşı IŞİD üzerinden Türkiye`ye taşımak ve bununla beraber Müslüman fert ve şahsiyetlere yönelik infaz, baskı, sindirme emellerini gerçekleştirmek için dün gece birçok ilde saldırıya geçti. Bu saldırılar sonucunda İstanbul ve Adana`da 2 kişi katledilirken, Mersin`de de HÜDA PAR Tarsus eski ilçe başkanı M. Ali Kutan hedef alınarak yaralandı.

ADANA VE İSTANBUL`DA YDG-H SALDIRISI

Adana'nın Seyhan ilçesinde akşam namazını kıldığı camiden evine dönen Ethem Türkben(30), çocukları ile sofrada iken evini basan PKK'lılar tarafından başından vurularak katledildi.

Öte yandan YDG/H üyesi bir grup, dün akşam Karayolları Mahallesi'ndeki evine giden Mürsel Gül'e silahlı saldırıda bulundu. Vücuduna 4 kurşun isabet eden Gül, olay yerinde hayatını kaybetti.

MERSİN`DE HÜDA PAR ESKİ İLÇE BAŞKANI AĞIR YARALANDI

Barbaros mahallesi Kırgızistan Caddesi üzerinde bulunan pide fırının önünde oturan Hür Dava Partisi Tarsus İlçe Teşkilatı eski başkanı M. Ali Kutan, iş yerinin önünde uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

Kutan'ın iş yerine dün gece geç saatlerde yine Molotof atılarak yakılmak istenmiş, fakat çevredeki vatandaşların müdahalesi ile göstericiler kaçarak ara sokaklarda kaybolmuşlardı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir