• DOLAR 32.348
  • EURO 35.134
  • ALTIN 2309.754
  • ...
Kâhta Çağrı-Der Fatih Temsilciliği çocukların yüzünü güldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman Kâhta ilçesinde faaliyet yürüten Kâhta Çağrı Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Çağrı-Der) Fatih Temsilciliği her bayramda gelenek haline getirdiği bayram yardımları kapsamında yardıma muhtaç çocuklara giyim ve çeşitli yardımlarda bulundu.

Toplamda 6 çocuğa ayakkabı ve elbise aldıklarını ifade eden Fatih Temsilciliği Başkanı Ebubekir Ünlü, “Çevremizde yaşayan yardıma muhtaç çocukların bu bayramda yüzünü güldürelim istedik. Onlara çeşitli malzemelerin yanında alt-üst elbise ve ayakkabı aldık. Daha fazla çocuğun yüzünü güldürmek isterdik fakat elimizden bu kadarı geliyor. ” şeklinde konuştu.

Ünlü konuşmasında, “Yardıma muhtaç çocukların ihtiyaçlarını gidermek hepimizin görevidir. Bu çocukları sevindirmemize vesile olan ve Avrupa`dan bize yardım parasını gönderen kardeşimizin Allah hayrını kabul etsin inşallah.” dedi.

Ayrıca Fatih Temsilciliği`nin organize ettiği yarışmalarda birinci olan Şerif Baybut`a başarılarından ötürü  bisiklet hediye edildi. (Aydın Evren - İLKHA)





 

Bu haberler de ilginizi çekebilir