• DOLAR 32.331
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2282.613
  • ...
Kahramanmaraş İkra Der`den yüzlerce aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Yardım Platformu Üyesi olan ve 2015`in Ocak ayında kurulan Kahramanmaraş İkra Eğitim Kültür Araştırma ve Yardımlaşma Derneği (İkra-Der), Ramazan ayı yardımları kapsamında yüzlerce aileye yardım dağıttı.

Yapmış oldukları yardımlar ile ilgili İlke Haber Ajansı`na açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş İkra-Der Başkanı Ramazan Baykuş, Ramazan ayının başından bu yana hummalı bir çalışma başlattıklarını, Ramazan ayı boyunca fakir ve muhtaç ailelere yardım ettiklerini söyledi.

Yeni kurulmuş bir dernek olmalarına rağmen Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu ifade eden Baykuş, “Ramazan ayı vesilesiyle üyesi olduğumuz Umut Kervanı Yardım Platformu`nun Ramazan ayı ile ilgili başlatmış olduğu yardım seferberliğinden dolayı Maraş`ta yardıma muhtaç aileler yardımlarımızı ulaştırdık.” dedi.

Ramazan ayı boyunca toplam olarak yüzlerce aileye yardımda bulunduklarını belirten Baykuş,  “Ramazan ayı başlamasıyla beraber bizimde yardım dağıtımlarımız başladı. Ramazan ayı boyunca hayırseverlerimizin desteği ile yüzlerce aileye gıda ve giyim yardımda bulunduk. Ramazan bayramına bu kadar muhtaç aileye yardım ederek girmek sevincimizi ikiye katladı.” diye konuştu.

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Kahramanmaraş`a sığınan Suriyeli sığınmacılara da yardım ettiklerini dile getiren Baykuş, yapmış oldukları yardımlara Ramazan Bayramına kadar devam edeceklerini söyledi.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir