• DOLAR 32.322
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2292.96
  • ...
Hilvanlılar Yeni Devlet Hastanesinin bitmesini bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçtiğimiz yıl 14 Ekimde ihalesi yapılan ve 2015 Ocak ayında temel kazma çalışmalarına başlanan 50 yataklı Hilvan Devlet Hastanesinin yapımını sabırsızlıkla beklediklerini belirten Hilvanlılar, hastanenin bitmesinin gecikmesinin kendilerini mağdur ettiğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl 14 Ekimde ihalesi yapıldıktan sonra bu yılın başında temelleri atılan 50 yataklı Hilvan Devlet Hastanesinin ağır aksak devam ediyor olması halkı mağdur ediyor.

Hilvan Diyarbakır Karayolu'nun 2. kilometresinde yapılacak olan ve tam kapasitesi ile 42 bin nüfuslu Hilvan`a sağlık hizmeti verecek olan yeni hastanenin bitmesini dört gözle beklediklerini belirten Hilvan halkı,  TOKİ konutlarının da yer aldığı ormanlık alanda yapımı süren hastanenin faaliyete geçmesi durumun çok büyük bir dertten kurtulacaklarını söyledi.

Şu an hizmet veren Hilvan Devlet Hastanesinde kadın doğum uzmanının olmayışının da ilçe sakini olarak kendilerini mağdur ettiğini belirten Hilvanlılar, olası bir rahatsızlık durumunda Şanlıurfa Devlet hastanesine gitmek zorunda kaldıklarını söyledi. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir