• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Minik Ecrin 25 gündür kayıp
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin’in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde 25 gündür kendisinden haber alınamayan 5 yaşındaki Ecrin’ine dair herhangi bir bulguya rastlamayan arama ekibi arazi tarama çalışmalarını durdurdu.

Bakkala gitmek için evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ecrin Tunç için İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve jandarma arama ve tarama çalışmaları başlatmıştı.

AFAD'ın helikopter desteği ile yaptığı çalışmaların ardından Mardin Emniyet Müdürlüğü ve Mardin Valiliği tarafından Ankara'dan getirtilen Özel ekibin kadavra köpekleri ile yaptığı arama çalışmaları da sonuçsuz kaldı.

Ecrin'e ait herhangi bir bulguya rastlanmaması üzerine 25 gündür devam eden arama çalışmaları durduruldu.

Ecrin nasıl kayboldu?

Mardin’in Midyat ilçesinde yaşayan Tunç ailesinin 5 yaşındaki kızları Ecrin Tunç, 13 Haziran 2015 tarihinde, ilçeye bağlı Harmanlı köyünde bulunan akrabalarına yaptıkları ziyaret sırasında kaybolmuştu. Bakkala gitmek üzere evden ayrılan küçük Ecrin’in eve dönmemesi üzerine ailesi ve köylüler tarafından yapılan arama çalışmalarından sonuç çıkmayınca, İlçe Jandarma Komutanlığı’na haber verilmişti. (M. Salih Keskin – İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir