• DOLAR 32.37
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2325.351
  • ...
UHUVVET- DER'den muhtaç ailelere yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yürüttüğü hizmetlerle hayırseverler ve fakirler arasında köprü görevi gören Umut Kervanı Platformu üyesi Birecik UHUVVET-DER, Ramazan ayında da yaptığı yardımlarla muhtaçların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Ülke içinde faaliyet yürüten Umut Kervanı Platformu üyesi olan Birecik UHUVVET-DER Başkanı Abdurrahman Güneş Ramazan yardımları hakkında açıklamada bulundu.

Güneş, yaptığı açıklamada, “Şüphesiz Ramazan ayı, yılın diğer aylarına nazaran barındırdığı yüksek manevi atmosfer ve bu ay içinde yapılan yardım ve bağışların Allah katında ki karşılığının mukayese edilemeyecek kadar fazla olduğu bir zaman dilimidir. Bir veriyorsunuz, normal zamanlarda 10 alırken bu ayda bazen 100 bazen 1000 ve bazen de daha fazlasını Allah katında bulmayla müjdeleniyorsunuz. Biz dernek olarak bu mübarek ay içerisinde hayırseverlerin Allah rızasını kazanmak için verdikleri bu yardımları muhtaçlara yetiştirerek bu hayır ve bereket ayından en üst düzeyde istifade etmeye çalışıyoruz. Yani hayırsever ile muhtaçlar arasında bir köprü vazifesi görüyoruz. Bu vesileyle şu ana kadar ilçemizde ki muhtaç 110 aileye, hayırseverlerin bu yardımlarını ulaştırdık hamdolsun.” dedi.

Muhtaçların umutlarına cevap verebilmek için hayırseverlerin daha çok el uzatmaları gerektiğini belirten Güneş, son olarak şu çağrıda bulundu: “İçerisinde kadir gecesi gibi eşsiz bir geceyi barındıran şu son 10 gün içerisinde daha çok muhtaca el uzatmak ve onların yollarımızı bekleyen umutlarına cevap verebilmek için hayırsever insanlarımızın yapacağı zekât, fitre ve bağışları beklediğimizi belirtmek istiyorum. Gelin muhtaç ailelere yardım elimizi uzatıp o eşsiz duyguyu hep beraber yaşayalım.”  (İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir