• DOLAR 32.555
  • EURO 34.872
  • ALTIN 2436.131
  • ...
HÜDA PAR`dan Ankara Elmadağ`da iftar programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İftar Programına HÜDA PAR Genel Sekreteri Mehmet Yavuz,   Ankara Il Başkanı Reşat Uşar ve beraberindeki heyet ile ilçe halkı katıldı.

HÜDA PAR Genel Sekreteri   Yavuz   burada yaptığı konuşmada, sadece dünyaya yönelik yapılan siyasetin eksik  olduğunu, bundan dolayıdır ki Cumhuriyet'ten bu yana bu milletin Türkü ile, Kürdü ile, Arabı ile rahat yüzü görmediğini dile getirdi.

Nihai hedefi Allah'ın rızası ve ahiret bilinci olmayan siyaseti tek kanatlı bir kuşa benzeten   Yavuz, kuşun tek kanadı ne kadar güçlü olursa olsun, bir kuşun uçamayacağını ve ölmeye mahkum olduğunu söyledi.

Toplumun  şu an manen ölme tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu belirten Yavuz, HÜDA PAR bu hayati eksikliği giderecek bir medeniyet projesi olarak harekete geçmiş durumdadır.

Toplumda çok ciddi anlamda yoksulluk, işsizlik ve gelir dağılımında düzensizlik sorunlarının yanı sıra ahlaki ve manevi yönden de tehlikeli bir gidişatın bulunduğunu ifade etti.

Birkaç gün önce Manisa'da meydana gelen ve 15 tarım işçisisnin hayatını kaybettği kazaya da değinen Yavuz, kazaya katliam benzetmesi yaptı.

Bu işçilerin hiçbir sosyal ve özlük haklarının yanı sıra yol güvenliklerinin de olmadığını ve çok sağlıksız koşullarda yaşamak zorunda bırakıldıklarını dile getiren Yavuz, en azından İŞKUR nezdinde bu işçilere yönelik yasal bir statünün acilen belirlenmek zorunda olduğunu,   aksi taktirde bunun hem dünyevi hem de uhrevi vebalinin hükümetin boynunda olduğunu söyledi.

Yavuz konuşmasının sonunda, programa katılan Elmadağlılara teşekkür etti. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir