• DOLAR 32.514
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2439.265
  • ...
Ceylanpınar Belediyesinden Antep Deresi açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ceylanpınar Belediyesi, ilçenin girişinden başlayıp Suriye sınırına kadar devam eden 5 kilometrelik Antep Deresi'nde temizlik çalışmalarını her 4 ayda olduğu gibi Temmuz ayında   sürdürüyor.

Yapılan açıklamada,  Antep Deresi temizlik çalışmalarını her dört ayda bir, Bahçelievler Mahallesinden başlayıp Suriye sınır bölgesi, Mevlana Mahallesine kadar baştan aşağı temizlik çalışmalarına devam edildiği belirtildi.

5 kilometrelik Antep Deresi'nde temizlik çalışmalarına her 4 ayda olduğu gibi Temmuz ayında da sürdürüldüğü belirtilen açıklamada,  temizlik ekiplerinin şu anda Kepez mahallesi mevkiinde olduğu, ekiplerin temizlik çalışmaları kapsamında Mevlana Mahallesine kadar çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Dere boyunda ikamet eden vatandaşların da temizlik konusunda biraz daha hassas davranması gerektiği belirtilen açıklamada, yılda bir temizlenmesi hedeflenen Antep deresi maalesef 4 ayda bir temizlenmek zorunda kalındığı ifade edildi

Açıklamada ayrıca Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin dere boyunda gün içerisinde devriye attıkları, dereye çöp atanları tespit etmesi durumunda,  söz konusu kişilere, ilgili yasa gereği 200 TL para cezası kesileceği belirtildi.   (Mustafa Kaynak – İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir