• DOLAR 32.596
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2510.073
  • ...
Ceyhan İlim Der`den muhtaçlara yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Açıldığı günden bu yana yaptığı hayırlı hizmetlerle Ceyhan halkının gönlünde yer edinen, Umut kervanı yardım platformuna bağlı derneklerden Ceyhan ilim der ramazan ayı münasebetiyle 38 aileye Ramazan kumanyası ve birçok kişiye de giyim yardımında bulundu. Her ay düzenli olarak 15 aileye yardımlarını sürdüren Ceyhan İlim Der Ramazan ayı münasebetiyle yardımlarını arttırarak çalışmalarına hız verdi.

Yaptıkları hayırlı hizmetlere değinen Ceyhan İlim-Der Yardım Komisyonu Başkanı Bayram Solak: “Ceyhan ilim-der olarak yetim ve muhtaçlara yardım etmeyi kendimize borç biliyoruz. Derneğimizi açtığımız günden bu yana daima yetim ve muhtaçlara yardımcı olduk, onları kendi ailemizin bir ferdi olarak gördük. Yaptığımız yardımlarla onların sıkıntılarını bir nebze de olsa giderdik” dedi.

Yetim ve muhtaçlardan kardeşler edinelim

Ramazan ayı münasebetiyle hayırseverlere de çağrıda bulunan Yardım Komisyonu Başkanı Solak: ”Şuan elimizde derneğimizden yardım bekleyen onlarca aile var, ama imkanlarımız her ay sadece on beş aileye yardım yapmaya yetiyor. Muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını karşılama noktasında sıkıntı yaşıyoruz. Şu an yaptığımız yardımlarla ayakta duran ailelerimiz var. Ramazan ayı münasebetiyle bu ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılama noktasında halkımızın destek ve dualarını bekliyoruz. Gelin bu Ramazan ayının bereketiyle yetimler ve muhtaçlardan kendimize kardeşler edinelim ve bu yıl da bayram öncesi yetim ve mağdurlara bayramlık giydirelim. Bu konuda derneğimize bağışta bulunmak isteyen hayırsever kardeşlerimiz 05412335524 /05433276081 nolu numaralardan derneğimizle irtibat kurup yardımlarını ulaştırabilirler.” dedi.   (İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir