• DOLAR 32.392
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2324.16
  • ...
Tatvan, TEOG sınavında Bitlis birincisi oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis`in Tatvan ilçesi 2014-2015 eğitim öğretim yılında Bitlis il genelinde yapılan değerlendirme sonucunda TEOG sınavında il birincisi oldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tatvan ilçe Kaymakamı Murat Erkan, “2014-2015 eğitim öğretim yılında Bitlis ili genelinde yapılan değerlendirme sonucunda Tatvan İlçemiz TEOG sınavında İl birincisi olmuştur.” dedi.

Başarının tesadüf olmadığını belirten Kaymakam Erkan, “İlçemizde, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem başında öğrencilerimize yönelik 28 okulumuzda, 291 öğretmenin görev aldığı, 2 bin 615 öğrenciye yönelik destekleme ve yetiştirme kursu açıldı. Açılan bu kurslarımız eğitim öğretim yılı boyunca Kaymakamlığımızca iletişim içerisinde sürekli ve düzenli olarak ziyaret edilip, eğitim çalışmaları yakından takip edilmiş, çalışanlar ve öğrencilere hem Eğitim Materyali desteği verilmiş, hem de çalışmalar yerinde takip edilmiştir. Yapılan sistemli ve azimli çalışma sonucunda güzel İlçemiz Tatvan 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı sonunda il bazında TEOG sınavlarında 1. Sırada Yerini alarak halkımıza haklı bir gurur yaşatmıştır.” dedi.

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da başarı çıtasını yükseltmek için ekip olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Kaymakam Erkan, “Bundan sonra da önümüze yeni hedefler koyarak, geçmişin muhasebesini yapıp, artı ve eksilerimizi değerlendirerek bir tek öğrenciyi dahi ihmal etmeden, karakter ve kişilik eğitimlerini işin merkezine koyarak, ülke genelinde en iyi yerlerde rekabet anlayışı ve amacıyla, alınan başarılı sonuçların motivasyonu ile ilçemizi ve ilçemizin istikbali olan gençlerimizi en iyi yerlere taşıyacağımızdan şüphem yoktur.” ifadelerini kullandı.

Erkan, “Bu konuda bütün Milli Eğitim teşkilatına hasetsen öğretmenlerimize ve işin merkezinde olan öğrencilerimize güvenim ve inancım tamdır. TEOG da göstermiş olduğu başarısından dolayı Van gölü Ortaokulu idareci ve öğretmenlerini ayrıca tebrik eder bütün öğrencilerimize başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.

bu başarıda emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Erkan, son olarak şöyle konuştu: “Bize bu gururu yaşatan yaptığı sağlam ve sağlıklı planlama ile başta İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Emin Korkmaz Beye, planın uygulama  ve işleyişini  hakkıyla yürütüp tam anlamıyla bir ekip çalışması örneği sergileyen  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Abdullah Yüzer`e Beye, işin bizzat başında olan ve bütün fedakârlıklarıyla canla başla çalışan okul idareci ve öğretmenlerimize her daim verdiği maddi ve manevi destek ile öğrencilerimizin değerli velilerine, yıl boyunca yılmadan, usanmadan çalışıp bu başarıyı hak eden ilçemizi birinciliğe taşıyan öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.” (Menderes Beysülen - İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir