• DOLAR 32.543
  • EURO 34.925
  • ALTIN 2428.438
  • ...
Solhan Çağrı Der`in Ramazan yardımları sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yürüttüğü hayırlı hizmetlerle hayırseverler ve fakirler arasında köprü görevi gören Umut Kervanı Platformu üyesi Solhan Çağrı-Der, Ramazan ayında da yaptığı yardımlarla muhtaçların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Ülke içinde faaliyet yürüten Umut Kervanı Platformu üyesi olan Solhan Çağrı- Der Ramazan yardımları hakkında açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, “Diğer ay ve zamanlara nazaran yüksek manevi atmosfer ve hayırları barındıran, hayır ve hasenatın karşılığının kat be kat verileceği bu kutlu ay vesilesiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da muhtaç ailelere ulaşmak için yardım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hayırseverlerin Ramazan Ayında yaptığı gıda yardımlarıyla 60 ihtiyaç sahibini sevindirdik.  Biz biliyoruz ki bu kutlu ay vesilesiyle getireceğimiz yardım kolisinde gözleri olan mağdur ve muhtaç aileler var.” denildi.

Aynı zamanda yardım ulaştırmak isteyen hayır sahiplerinin de olduğu belirtilen açıklamada, “Bizler de Solhan Çağrı-Der olarak ‘Alan el ile veren el` arasında köprü olmak ve Hayır duaları almak istiyoruz. Toplumsal bir dayanışma ve yardımlaşma örneği olacak bu hayırlı kervana hayırsever insanlarımızın katkılarını muhtaç aileler adına bekliyoruz. Bu konuda hayırsever insanlarımızın yapacağı Zekât, fitre ve bağışları muhtaç ailelere ulaştırmak için hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Mutlak surette muhtaç ailelere yardım elimizi uzatıp o duyguyu hep beraber yaşayalım.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir