• DOLAR 32.323
  • EURO 35.113
  • ALTIN 2298.801
  • ...
SON DAKİKA
Eğitim-Bir-Sen'den 300 aileye alışveriş çeki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi, Ramazan ayında düzenlenen iftar programları yerine Batman’da yaşayan ve zor durumda olan Suriyeli mülteciler ile ekonomik durumu elverişsiz 300 aileye alışveriş çeki hediye etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Ergin, “Artık geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan programını ekonomik durumu kötü aileler ve Suriyeli mülteci kardeşlerimizle paylaşmayı bu yılda yeniledik. Kardeşliğin ve yardımlaşma duygularının pekiştirildiği bu önemli ay boyunca  oruç tutmanın yanı sıra bu tür faaliyetler ile birilerini hatırlamayı ve  bu anlamda üzerimize düşeni yapmayı bir vefa borcu olarak görüyoruz.” dedi.

Ergin, “Yapılan bu faaliyetler ile bu kardeşlerimizin rahat bir nefes alması bizleri mutlu ediyor. Umuyoruz ki bir daha ki Ramazan ayına kadar bu mağduriyetlerin tümü ortadan kalksın ve tüm İslam âlemi rahat ve huzurlu günlere kavuşsun. Çünkü bizler ancak kardeşlik ve yardımseverlik duygularının artırıldığında huzurun geleceğine inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Sendikaya bağlı temsilciler aracılığı ile yardım çekleri Batman’ın dört bir yanında olan ekonomik durumu elverişsiz ailelere ulaştırıldığı belirtildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir