• DOLAR 32.33
  • EURO 35.053
  • ALTIN 2283.071
  • ...
Ceylanpınar'da kilit parke taşı çalışması devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde belediye tarafından başlatılan Kilitli Parke Taşı döşeme çalışmalarının devam ediyor.

Belediye yetkililerinden edinilen bilgiye göre, ilçede toplamda 18.000 metrelik yolla, 27.000 metrekare kilit parke taşının döşenmesinin hedeflendiği belirtildi.

Hedeflenen parke taşı döşeme işinin şu ana kadar 18.000 metrekaresinin döşenmiş olduğu belirten yetkililer, geri kalan 9.000 metrekarelik alanın parke taşı döşeme çalışmalarına ise devam edildiğini belirtti.

Çalışmaları yerinde inceleyen Ceylanpınar Belediye başkanı Menderes Atilla, hedeflenen parke taşı döşeme işinin devam edeceğini ve önümüzdeki yıl bunun artarak devam edeceğini söyledi.

Atila, “Akrepli Caddesi, kırsal Mahallelerimize alternatif yol olarak bağlanması açısından bizim için önemliydi. Onun için bu bölgeye yoğunluk verdik. Önümüzdeki yıl içerisinde yolu döşenmemiş ne köyümüz, ne de mahallemiz kalmayacak. Burada emeği geçen müdüründen kilit parke taşı döşeyen arkadaşımıza kadar herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yapılacak olan çalışmalar Ceylanpınar’ımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.  (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir