• DOLAR 32.446
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2440.847
  • ...
Umut Der Ramazan yardımlarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman`da faaliyetlerde bulunan Umut Der Gıda Bankası, Ramazan ayında binlerce dar gelirli aileye ulaştı.

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Batman Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut Der Gıda Bankası), rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında fakir ve muhtaç ailelere gıda yardımında bulunmaya devam ediyor.

Şu ana kadar 2 bin aileye gıda yardımı ulaştıran Umut Der, Ramazan ayı boyunca gelen yardımların bayram arifesine kadar dağıtılacağını ve Ramazan ayı bittikten sonrada muhtaç ailelere ulaşmaya devam edileceği belirtildi.

Yardımlarla ilgili bilgi veren Umut-Der Genel Başkanı Halil Gergin, “Ramazan öncesinde Ramazan paketleri hazırlama çalışmalarımız başlamıştı. Umut Der Gıda Bankası olarak gıda paketlerimizi paketledik. Geçen hafta gıda paketlerinin dağılımına başladık. Dağıtımlarımıza devam ediyoruz. Şu ana kadar 2 bin aileye Ramazan gıda paketlerini ulaştırdık. Ramazan bitinceye kadar yardımlar geldikçe fakir ve muhtaçlara ulaşmaya devam edeceğiz. Bununla beraber köy komisyonlarımız da köylerde fakir ve muhtaç ailelere ulaşmaya devam ediyorlar. Ramazan paketlerimizin dağıtımına yardımlar geldikçe bayram arifesine kadar devam edeceğiz. Bayram sonrası da gelen yardımları fakir ve muhtaç ailelerin vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Ramazan`ın bitimine 10 gün kaldığını hatırlatan Gergin, “En hayırlı günler bu son günlerdir. Bunun için hayırsever kardeşlerimizden istirhamımız son günleri de değerlendirip muhtaçların umudu olmaya devam olsunlar. Bu güne kadar yardımlarda bulunan tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. Bundan sonrada fakir, muhtaç, yetim ve mülteci insanlara yapacağımız yardımlar için desteklerinizi bekliyoruz.  Muhtaç kardeşlerimiz çok olduğundan hayırseverlerden isteğimiz; Ramazan ayında bir nebze de olsa fakirleri sevindirmeleridir.” şeklinde konuştu.  (M. Sait Çelik – İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir