• DOLAR 32.383
  • EURO 35.107
  • ALTIN 2326.38
  • ...
Midyat  HÜDA-PAR`dan  İftar  Yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İftara   HÜDA-PAR  GİK Üyesi Mahmut Kılınç ile  Mardin İl Başkanı  Şehmus  Akman`da katıldı.
 
Parti binası önünde halka açık olarak verilen iftar yemeğine, çeşitli  STK temsilcilerinin yanı sıra,  halkın yoğun katılım gösterdiği görüldü.    

Kılınç konuşmasında, “Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle  siz değerli Midyatlı kardeşlerimle tekrar  bir araya geldiğim için çok mutluyum. Teşkilatımızın verdiği bu iftara hoş geldiniz. Seçimden önce dile getirdiğimiz gibi seçilsek de seçilmesek de biz halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. 
İslam aleminde Müslümanların bulunduğu durum yine Ramazan`ımızı gönlümüz buruk bir şekilde geçirmemize sebep oluyor. Suriye, Irak, Filistin, Mısır , Afganistan gibi İslam ülkelerinde  bombalarla  geçen bir Ramazan var. Ama bizler ümmet anlayışıyla  kardeşlerimizi   dualarımızda ve eylemlerimizde  unutmuyoruz.” İfadelerini kullandı.

HÜDA-PAR Midyat İlçe Başkanı  İsa Altunkaynak ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: 
“ Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle verdiğimiz iftar yemeğimize  icabet  eden Midyatlı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan`ın, ümmetin uyanışına ve vahdetine vesile olmasını temenni ediyoruz. Cenab-ı Allah`ın buyurduğu   `Allah`ın ipine sımsıkı sarılın, tefrikaya düşmeyiniz` emri gereği, bu  vesileyle İslam davasına sahip çıkmak adına her kesimden Müslümanları bir araya getirmek istedik. Katkıda bulunan ve emek sarf eden herkesten Allah razı olsun.” dedi.

İftar yemeği programı yapılan dua ile son buldu.  (Süleyman Tunç – İLKHA )
 




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir