• DOLAR 32.374
  • EURO 35.033
  • ALTIN 2326.03
  • ...
Kızıltepe`deki yetimler geziye götürüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kaymakamlık önünde toplanan Samimi-Yet projesi kapsamındaki 5 anne, okulda başarı gösteren 38 öğrenci tahsis edilen otobüsle Kocaeli'ye geziye götürüldü.

Kocaeli Büyükşehir belediyesinin davet etmesiyle yapılan gezi  6 Temmuz'da başlayacak ve 10 Temmuz'da bitecek. Geziye giden öğrenciler kampta Sportif faaliyetler, uyum oryantasyon, kitap okuma, Dinlenme, doğa yürüyüşleri gerçekleştirecek.

Kızıltepe Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ramazan Uygur yaptığı açıklamada, “Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş`in desteği ile kurulmuş olan Samimi-Yet projesinin başarılı öğrencilerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Sarısu kampına bir haftalığına kampa gönderdik. Bunlarla beraber 5 aile de gidecek. Öğrenciler kampta dinlenecekler, tatil yapacaklar, spor etkinlikleri ve diğer sosyal faaliyetler yapacaklar.” dedi.

Samimi-Yet projesindeki Ceylan Irmak da, Samimi-Yet aileleri adına emeği geçenlere ve Kaymakama teşekkür ederek, "Kaymakam bey çocuklarımıza bize hepimize çok büyük etkinlikler faaliyetler yaptı. Onun tayini çıkmış onun gitmesini istemiyoruz. Çünkü Kızıltepe`ye şu ana kadar böyle bir kaymakam gelmedi. Çocuklarımız için halkımız için çok güzel şeyler yaptı. Derneğimizin faaliyetlerini çok güzel şekilde yürütüyordu. Eğitimleri için destekte bulundu. Samimi-Yet anneleri olarak arkamızda bir destek olduğunu biliyoruz. Bu çok güzeldi çocuklarımızın eğitimi her şeyden önemliydi. Katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.  (Mehmet Aslan - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir