• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bilgievlerinde Kur`an-ı Kerim dersi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Okulların yaz tatiline girmesiyle Bilgievleri Yaz Okulu'nda, çeşitli eğitimlerin yanında Kur`an-ı Kerim dersi veriliyor.

Bilgievleri eğitimleri kapsamında çocuklar yaz tatilini hem eğlenerek hem de eğitimlerini alarak geçirecek. 31 Ağustos`a kadar sürdürecek Bilgievleri'nde öğrenciler, uygulanan ders programlarıyla Kur`an-ı Kerim, Siyer, Tecvid kurallarını eğlenceli aktivitelerle ve kolay ezberleme yöntemleriyle öğrenecek.

Bilgievleri'nde iki saat Kur`an-ı Kerim bir saat Siyer eğitimi olmak üzere günde üç saat eğitim veriliyor. Profesyonel eğitmenler tarafından verilen derslerde sabah ve öğlen olmak üzere iki grup halinde gerçekleştiriliyor. Dersler Kur`an-ı Kerim bilgilerine göre, aynı seviyede kız öğrenciler ve erkek öğrencilerden ayrı ayrı oluşturulan 15 kişilik sınıflarda veriliyor.

Kur`an-ı Kerim ve Siyer dersi gören öğrenciler dersten sonra yorgunluklarını sosyal etkinlikler ile atıyor. Değerler eğitimi, akıl oyunları, spor faaliyetleri, kitap okuma saati, satranç,  seansları, değerlerle Ramazan yarışması gibi çeşitli turnuvalardan oluşan yaz etkinlikleri için kayıtlar davam ediyor. Yaz etkinlikleri için 15 Bilgievi`nde 5 bin öğrenci kayıt yaptırdı. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kategorinin Öne Çıkan Haberleri