• DOLAR 32.546
  • EURO 34.92
  • ALTIN 2425.897
  • ...
Said Şahin Karlıova`da iftara katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karlıova'ya gelen HÜDA PAR sözcüsü Said Şahin ilk olarak HÜDA PAR ilçe teşkilatında partililerle bir araya geldi. Şahin, daha sonra Taşlıçay köyünde Kar-Der temsilciliğinin köylülere yönelik düzenlediği iftara katıldı.

İftar öncesi köylülerle tek tek görüşen Şahin, köyde bulunan Silikozis hastaları ve evlerde bulunan yaşlıları ziyaret etti.

Şahin'in yanı sıra Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ve bölge alimlerinden Molla Sahaf Korkuta`nın katıldığı iftar programına köy halkı yoğun ilgi gösterdi.

İftar öncesi köylülere teşekkür konuşması yapan Şahin, “Öncelikle hepinizin mübarek Ramazan ayını tebrik ederim. Sizinle Ramazan ayında aynı sofrada bulunmak bir şereftir. Rabbim bu mübarek ayda dünyanın birçok yerinde sıkıntı yaşayan Müslümanların sıkıntısını gidersin inşallah. Değerli Taşlıçay halkı Bingöl`de bağımsız Milletvekili adayı olarak hep birlikte seçimin zorluklarını yaşadık. İstediğimiz seçim sonucu ve oyları Bingöl genelinde belki alamadık, ama elhamdülillah Taşlıçay köyü halkı çok bilinçli bir seçmen çıktı. Bağımsız bir aday olarak seçime girmemize rağmen, çok yüksek miktarda bize destek verdi." dedi.

Sadece kendilerine destek veren seçmeni ziyaret etmediklerini tüm halkla biraya geleceklerini ifade eden Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bizim davamız sandık davası değil, bizim davamız parti ve siyaset davası değil. Bizim davamız insanlık, ahlak, hizmet ve adalet davasıdır. Onun için bize oy vermeyen köylere de gideceğiz. Seçimden sonra tekrar sahalarda olacağız ve ilk olarak bize destek veren Taşlıçay köyünden başlayalım dedik. Seçimden hemen sonra gelecektim ama bazı nedenlerden dolayı gelemedik ve bulduğumuz ilk fırsatta buraya sizlere ayrı ayrı teşekkür etmeye geldik.”   (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir