• DOLAR 32.314
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2279.904
  • ...
Ülke genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kırklareli, Eskişehir, Kütahya, Bolu ve Ordu çevreleri ile Balıkesir'in kuzey ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacağı, mevsim normalleri civarında, doğu bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege'de yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Bölgelerde Hava

Marmara: Parçalı bulutlu, İstanbul ve Kırklareli çevreleri ile Balıkesir'in kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Kütahya çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu, kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, Eskişehir çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, Bolu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevrelerinin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Güney Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava

İstanbul: Parçalı bulutlu, kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20/28

Ankara: Az bulutlu ve açık öğle saatlerinde parçalı bulutlu 14/29

İzmir: Az bulutlu ve açık 20/32

Adana: Parçalı ve az bulutlu 22/32

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık sıcak 20/39

Batman: Az bulutlu ve açık –sıcak 17/40

Van: Az bulutlu ve açık 14/30   (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir