• DOLAR 32.589
  • EURO 34.858
  • ALTIN 2507.951
  • ...
Minik Ecrin 22 gündür kayıp
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde annesi evde temizlik yaparken bakkala gitmek üzere evden çıkan ve 22 gündür haber alınamayan 5 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları devam ediyor.

22 gündür jandarma ve AFAD ekipleri tarafından yapılan aramalarda 5 yaşındaki Ecrin Tunç`a dair herhangi bir ize rastlanılmadığı ve Ankara`dan gelen özel bir ekibin kadavra köpekleri ile aramalara devam ettiği belirtildi.

Ancak Ankara'dan Mardin'e gelen 4 kişilik özel ekibin Ecrin Tunç'un kaybolduğu Harmanlı köyü ve civar köylerde kadavra köpekleri ile yaptığı arama çalışmaları da sonuçsuz kaldı. Ekibin yaptığı çalışmalarda herhangi bir ize rastlanılmadığı belirtildi.

5 yaşındaki kayıp Ecrin Tunç`un annesi Nursel Tunç, “Kızım 22 gündür kayıp, arama çalışmaları sonuçsuz kalıyor. Kızım şuan ne haldedir bilmiyorum. Aç mı, susuz mu? Artık bırakın kızımı. Kimseye zararımız dokunmadı. Bizden ne istiyorlar. Kızımı gören, duyan, bilen varsa bize telefon etsin. Eğer kızımızı bırakmaya korkuyorsanız bir cami avlusuna bırakın. Kimse sizi görmesin. Bir yere bırakın kızımı ve gidin. Bir hayırsever tutar kızımın elinden getirir.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir