• DOLAR 32.604
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2430.598
  • ...
YTB Başkanı Bülbül Mardin'de
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Kudret Bülbül, Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak ve Mardin Artuklu Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı makamlarında ziyaret etti.

Bülbül, çalışmaları hakkında Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak’a bilgi verirken Vali Koçak’ta başarılarının devamını diledi.

Yapılan ziyaretlerin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Kudret Bülbül, bir dizi ziyaretlerde bulunmak amacıyla Mardin’de olduklarını ifade etti.

Mardin Artuklu Üniversitesi’nin kendileri için çok değerli olduğunun altını çizen Bülbül, dünyanın her yerinden Türkiye’ye öğrenci getirdiklerini ve bu kapsamda Mardin Artuklu Üniversitesi ile ortak çalıştıklarını söyledi. Bülbül, bundan sonra Artuklu Üniversitesi ile daha yakından çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Kudret Bülbül ile ortak çalışmaları konuştuklarını belirten Mardin Artuklu Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İbrahim Özcoşar da ziyaretlerinden dolayı Bülbül’e teşekkür etti. (M. Salih Keskin – İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir