• DOLAR 32.322
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2282.01
  • ...
Mavi Marmara Derneği`nden HÜDA PAR`a taziye ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mavi Marmara Derneği, Peygamber Sevdalıları Üyesi ve Diyarbakır`da İslami faaliyet yürüten 72 Sivil Toplum Kuruluşlarından birisi olan İhya Der`in Başkanı ve HÜDA PAR Üyesi Aytaç Baran`ın PKK tarafından yapılan suikast sonucu katledilmesi dolayısıyla HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı`na taziye ziyaretinde bulundu.

Beraberindeki heyet ile HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret ederek taziyelerini bildiren Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği (Mavi Marmara Derneği) Başkanı İsmail Yılmaz, bölge Müslümanlarının direnişinden gurur duyduklarını ifade etti.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret eden Mavi Marmara Derneği Başkanı İsmail Yılmaz ve derneğin yöneticilerinden oluşan heyeti, HÜDA PAR Kurucu Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Vedat Turgut ile il yönetimi karşıladı.

Bölgedeki Müslümanların direnişiyle gurur duyduklarını ifade eden Mavi Marmara Derneği Başkanı İsmail Yılmaz, “Bölgede PKK`nın baskılarına boyun eğmeyen Müslümanların direnişi bizi gururlandırıyor, onurlandırıyor. Bütün Müslümanların birlik olup zalimlere karşı direniş göstermeleri gerekir. Öyle olduğu zaman Allah`ın izniyle zalimler de zulümlerinde devam edebilme cesaretini bulamazlar” dedi.

“Hizmet ve davet yolunda bir adım geri durmayacağız”

Yapılan bütün saldırılara rağmen hizmetlerine devam edeceklerini belirten HÜDA PAR Kurucu Üyesi Vedat Turgut, “Bize ne tür saldırı olursa olsun İslami tebliğimizden vazgeçmeyerek bu noktada halkımıza hizmette devamlılık göstereceğiz. Bizi şehid de etseler, evlerimizi yaksalar, kurumlarımızı ateşe verseler, çocuklarımızı, akrabalarımızı, dostlarımızı hedef tahtasına da oturtsalar hizmet ve davet yolunda bir adım geri durmayacağız. Karanlığa hizmet edenler şunu iyi bilmelidir ki güneşin doğmasıyla tüm pislikleri açığa çıkacak ve Allah`ın izniyle güneşin doğması da yakındır.” ifadelerini kullandı.  (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir