• DOLAR 32.323
  • EURO 35.144
  • ALTIN 2294.34
  • ...
Himmet Paraları Kumara mı Gitti?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Star gazetesi, Samanyolu Holding A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı ve Mali İşler Koordinatörü Ekrem Yalvak'ın kumar oynarken çekildiği iddia edilen gizli görüntülerini yayınladı.

Gazetenin Cem Küçük imzasıyla manşetten verdiği haberde, Cemaat'in üst düzey yöneticilerinden olan Ekrem Yalvak'ın kumarda bir milyon lira kaybettiği belirtildi.

Samanyolu Yayın Holding A.Ş.`ye bağlı Sem Haber Ajansı, Dünya Radyo Yayıncılık, Merkür Yayıncılık, Özgün Işık Grubu, Gimat Yayıncılık gibi şirketlerde Hidayet Karaca, Sabit Çakar, Ali Çelik, Rıdvan Kızıltepe, Hızır Güngör adlı şahıslarla birlikte yetkili ve ortak olarak görünen Ekrem Yalvak'ın, ilk kez 27 Haziran 2009`da Kıbrıs`a gidip gelmeye başladığı, 2012`den itibaren ise her ay KKTC`ye gidip gelmeye başladığı iddia edildi.

KRAL DAİRESİ`NDE KALIYOR

Haberde Ekrem Yalvak'ın, en son 22 Mayıs 2015`te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı`ndan, Lefkoşa Ercan Havalimanı`na indiği, Girne`deki Merit Crystal Cove Hotel`in görevlileri tarafından beyaz renkli Rolls Royce marka araç ile alınarak otele götürüldüğü ve 22-24 Mayıs 2015 tarihleri arası 605 no`lu Kral Dairesi`nde konakladığı gibi detaylara yer verildi.

1 MİLYON DOLAR HİMMET PARASINI KUMARDA KAYBETTİ

Ekrem Yalvak'ın, Casino`da yer alan özel kabinde rulet oynadığını ve 1 milyon dolardan fazla Cemaat'in himmet parasını burada kaybettiğini iddia eden Star gazetesi, Yalvak`ın kumar oynadığı sırada gizli kamera ile çekilmiş görüntülerini de yayınladı.

HİDAYET KARACA İLE BERABER ZAMAN GAZETESİ İÇİN BÖYLE POZ VERMİŞTİ

2012 yılında, Samanyolu Yayın Grubu Genel Müdürü Hidayet Karaca'nın, "Samanyolu`nun 20.yılı" münasebetiyle Zaman gazetesine verdiği röportajda yönetim kadrosunun fotoğrafına yer verilmişti. Zaman'ın yayınladığı fotoğrafta Ekrem Yalvak'ın Hidayet Karaca'nın hemen yanında yer aldığı görülüyor.

İşte o fotoğraf:

Bu haberler de ilginizi çekebilir