• DOLAR 32.592
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2510.01
  • ...
Gaziantep`te otomobil ile beton mikseri çarpıştı: 2 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te otomobil ile beton mikserinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanarak hastaneye kaldırılan Halil İbrahim Kurtoğlu ile yanındaki Latif Kurtoğlu hayatını kaybetti.

Gaziantep`in Merkez Şehitkâmil İlçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde öğle saatlerinde meydana gelen kazada hastanedeki bir yakınlarını ziyarete gitmekte olan Halil İbrahim Kurtoğlu yönetimindeki 27 E 3091 plakalı otomobil ile Kadir Bademoğlu yönetimindeki 27 YZ 442 plakalı beton mikseriyle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobil beton mikserinin altında kalırken, araç sürücüsü Halil İbrahim Kurtoğlu, Latif ve Ali Kurtoğlu araç içinde sıkıştı. Mikser altına giren otomobilde sıkışan üç kişiyi olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Kaza sonrası uzun araç kuyrukları oluştu.

Hurdaya dönen araçtan itfaiye yardımıyla çıkarılan otomobil sürücüsü ile yanındakiler ve beton mikseri sürücüsü ağır yaralanırken, yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla birlikte Dr. Ersin Arslan ve Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralı Halil İbrahim ve kardeşi Latif Kurtoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Halil İbrahim ve Latif Kurtoğlu kardeşlerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, kazayı duyarak Adli tıp kurumuna gelen Halil İbrahim ve Latif Kurtoğlu kardeşlerin yakınları sinir krizi geçirdi.

 Kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir