• DOLAR 32.567
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2491.533
  • ...
"Çağın Vebası `AİDS` sapıklar yüzünden dünyaya yayıldı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Taksim`de LGBT`li gruplar tarafından yapılan yürüyüşe Mardin`in Kızıltepe ilçesinde faaliyet gösteren Mustazaflar Cemiyeti Kızıltepe Şubesi, Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu ile Eğitim Bir-Sen Kızıltepe temsilciliği tepki göstererek, İslam`ın mukaddesatlarına hakaretin kabul edilemeyeceği ve bir an önce ahlak zabıtalarının devreye girip bu sapıkları gereken cezai işleme tabi tutulmaları gerektiğini belirttiler.

Sapkın davranışların sıradanlaştırılmasının kabul edilemez olduğunu ve ahlak zabıtalarının devreye girmesi gerektiğini belirten Muztazaflar Cemiyeti Kızıltepe Şube Başkanı İbrahim Bahadır, “LGBTİ denen bu oluşum, mübarek Ramazan ayında yazdıkları pankartlarla ve sergiledikleri ahlaksız fiillerle inancımıza, mübarek üç aylara ve Ramazan ayına hakaret etmişlerdir. Üç aylar ile ilgili yazdıkları pankartta hem eşcinselliği ön plana çıkarıyorlar hem de mübarek aylara, İslam`a hakaret ediyorlar. Bu oluşum İslam ahlakıyla, toplumun örf ve adetleriyle hiç bağdaşmayan hareket ve fiiller sergilemişlerdir.” dedi.  

“Bu ahlaksızlık bütün toplumu yakar, insanların neslini kurutur”

Bazı insanlar İslam`a olan düşmanlık ve kinlerini izhar ettiklerini söyleyen Bahadır, “Her platformda inançlara saygılı olduklarını ifade eden insanlar maalesef konu İslam ve Müslümanlar olunca ağızlarından salyalar akıtıyorlar ve İslam`a olan düşmanlık ve kinlerini izhar ediyorlar. Bunlar toplumu ifsat etmek için vardırlar. Bu ahlaksızlık bütün toplumu yakar, insanların neslini kurutur, aile yapısını mahveder buna bir son verilmelidir. Derhal ahlak bürosunun ve ahlak zabıtalarının devreye girmelerini talep ediyoruz. Yetkililerin bir an önce gerekeni yapmalarını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Bu sapıklar ve onları destekleyenler İslam`a savaş açmışlardır”

Bahadır, “LGBTİ denen yapı ve onlara destek veren HDP ve CHP zihniyeti İslam`ı kendilerine düşman ilan etmişlerdir. Çünkü İslam ahlakı hayâyı, erdemi ve izzeti insanlığa emreder. Onlar ise bu değerleri ortadan kaldırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Çünkü İslam`ı kendilerine düşman görüyorlar. Hergün farklı bir kisve altında Müslümanların mukaddesatına saldırıyorlar. Ataları Lut kavmi nasıl bu ahlaksızlıktan hayır görmediyse bunlarda görmeyeceklerdir. Yapılan alçakça hakaretleri kınıyor ve lanetliyorum.” diyerek tepkisi dile getirdi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Mardin Toplumsal Dayanışma Platformu Başkanı Mehmet Şerif Öter ise “Bu yapılan yürüyüş toplum ahlakını hiçe saymaktır. Yalnız İslam ve İslam`ın mukaddesatına değil kâinatın en varlığı olan insanlığa da bir hakarettir. O çirkin yürüyüşün adını bir de onur yürüyüşü yapmışlar. Bize göre o bir rezalet yürüyüşüdür. Ramazan, Şaban ve Recep aylarıyla dalga geçmeleri kabul edilir bir şey değildir. Kesinlikle birileri bu sapıkları provokasyon amaçlı kullanıyor.” dedi.

Bu sapkınlıkların yüzünden Allah`ın Lut kavmini helak ettiğini hatırlatan Öter, “Lut kavmi Allah`ın emrine karşı geldiği için gazaba uğradı ve topyekûn yok oldular. Allah`ın laneti üzerlerine oldu. Bu mübarek ayda mukaddes aylarla dalga geçen bu sapıkların da üzerine olsun.” diyerek tepki gösterdi.

“Çağın vebası “AİDS” bu sapıklar yüzünden dünyaya yayıldı”

Bunlar aynı zamanda toplumun sağlığıyla da oynuyorlar. Çağın vebası olan ve hâlâ tıpta bir çaresi bulunamayan AİDS, bu sapıkların yüzünden dünyaya yayıldı. Bu sapıkların bu Mübarek Ramazan ayında, İstanbul gibi Peygamberimizin methine mazhar olmuş bin kentte böyle sapkın bir yürüyüş yapmaları manidardır. Maneviyatı ve ahlaki değerleri güçlü olan Müslümanların sabrını zorlamaya çalışıyorlar. Bu sapıkları şiddetle kınıyoruz.”

“Bu sapıklar hayvanların bile olmadığı bir yere sürülmeli”

Öter, “Bunlara destek verenlere de sesleniyorum. Sizler bunları desteklemekle topluma, insanlığa ne kadar kötü bir örnek olduğunuzu düşünebiliyor musunuz?  Siz çocuklarınızın, ailenizin böyle bir sapıklık içerisinde olmasını ister misiniz? Bunları değil insanların, hayvanların bile olmadığı bir yere sürmeli çünkü bunlar topluma kötü örneklerdir. Bu sapıklar sağlığı, insanlığı bozuyor. Bunları insanlığın geleceği için tehlikeli görüyoruz.” dedi.

Sapkın düşünce karşısında çocuk ve gençleri uyarıp gereken bilinci vermeleri gerektiğini söyleyen Eğitim Bir-Sen Kızıltepe temsilcisi Tarık Yılmaz da “LGBT`lilerin İstanbul`da onur yürüyüşü altında, OTTÜ` de mezuniyet töreninde Ramazan ayına, üç aylara ve Müslümanların mukaddesatına yapılan hakaret ve saldırılar kabul edilemez. Bu tür sapkın fikirler yaratılmışların en şereflisi olan insanın şerefini, onurunu, haysiyetini, ayaklar altına alınmaktadır. Bütün eğitimciler, sendikalar, sivil toplum kuruluşları hep beraber bu tür sapkın davranışların ve fikirlerin yaygınlaşmaması noktasında gençlerimizi, çocuklarımızı bilinçlendirmeliyiz.” ifadelerini kullandı.  (Mehmet Aslan-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir