• DOLAR 32.576
  • EURO 34.892
  • ALTIN 2428.647
  • ...
Hava sıcaklığı 4 derece artacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; öğleden sonra İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Bolu, Karabük, Rize, Artvin kıyıları ve Eskişehir'in batı ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının iç ve güney kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgârın genellikle kuzey ve kuzeybatı, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğleden sonra Marmara, Kıyı Ege ve Batı Karadeniz kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın öğleden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğleden sonra iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; akşam saatlerinden sonra Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğleden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğleden sonra Eskişehir'in batı ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Sivas çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğleden sonra Bolu ve Karabük çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğleden sonra bölgenin kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Rize çevreleri ile Artvin kıyılarının kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Güney Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava

İstanbul: Parçalı az bulutlu 19/27

Ankara: Parçalı az bulutlu 13/28

İzmir: Parçalı bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21/31

Adana: Parçalı az bulutlu 21/33

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık-sıcak 17/37

Batman: Az bulutlu ve açık sıcak 16/37

Van: Az bulutlu ve açık 13/29    (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir