• DOLAR 32.607
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2426.09
  • ...
TOBB ve VAN TSO işbirliğinde 800 aileye Ramazan yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan 800 adet Ramazan gıda yardım paketi, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren VANTSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Ramazan ayında birlikte hareket etme ve dayanışma kültürünün arttığını dile getirerek, “Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerin desteği ile bu yıl ilk kez kurulan iftar sofrasında yüzlerce vatandaşımız ile iftar açıyoruz. Bunun yanı sıra her yıl olduğu gibi bu yılda TOBB`un desteği ile yardıma muhtaç 800 aileye erzak yardımı yaptık. Ramazan ayı yardımlaşma duygularının arttığı bir aydır. Oda olarak ihtiyaç sahibi ailelerimiz için hazırladığımız gıda paketlerini dağıttık. Ayrıca Ramazan ayı boyunca devam edecek iftar soframız ile bu güzel ayın onların evlerinde de hissedilmesini sağlamaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Takva, ayrıca yardım paketlerinin dağıtımı için meclis ve meslek komite üyeleriyle birlikte titiz bir çalışma gerçekleştirdiklerini ve ihtiyaç sahibi aileleri tespit ettiklerini hatırlatarak, “VANTSO olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz gıda yardımını bu yıl da ailelere ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.   (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir