• DOLAR 32.378
  • EURO 34.999
  • ALTIN 2326.059
  • ...
Bursa'nın bahar halleri objektiflere böyle yansıdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BUFSAD işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa’da Zaman Fotoğraf Yarışması’nın “Bahar kategorisi” sonuçlandı.

Türkiye genelinden toplam 724 fotoğrafın katıldığı yarışmada Tayfun Karahasan’ın Toplumsal Duyarlılık Anıtı adlı fotoğrafı birinciliğe, Arif Miletli’nin Işık adlı fotoğrafı ikinciliğe, Aytül Akbaş’ın İlkbahar isimli fotoğrafı ise üçüncülüğe değer bulundu. 29 fotoğrafın sergileme kazandığı yarışmada; Ayşe Elif Kılıçaslan, Emine Beyhan Ünal ve İsa Cıda’nın fotoğrafları da mansiyon ödülüne değer bulundu.

Başta Bursa olmak üzere; Ankara, Aydın, Balıkesir, Denizli, Eskişehir, İstanbul, Kayseri, Konya, Kocaeli, Manisa, Sakarya ve Tekirdağ’dan yarışmaya gönderilen “Bahar ve Bursa” konulu fotoğrafları değerlendirmek üzere toplanan yarışma Seçici Kurulu, toplam 724 fotoğrafı zorlu bir elemeden geçirdi.

Fotoğraf Sanatçısı Prof. Güler Ertan’ın başkanlığında; Mehmet Dağ, Bahadır Öztuna, Ahmet Erdönmez ve Seda Gündoğan’dan oluşan Seçici Kurul, 5 aşamalı bir değerlendirme sonucunda dereceye giren fotoğrafları belirledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yarışma sonucu dereceye girenlerden birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin TL, üçüncüye bin TL, mansiyon ödüllerine ise 500’er TL para ödülü verecek. Yarışmanın ödül töreni ve sergisi ise 04 Temmuz Cumartesi günü saat 15.00’te Bursa Kent Müzesi’nde yapılacak.   (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir