• DOLAR 32.349
  • EURO 35.139
  • ALTIN 2307.703
  • ...
Malatya'da Dini Kitaplar Fuarı açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği ve birçok İslami Sivil Toplum Kuruluşu ile yayınevinin katıldığı 26. Dini Kitaplar Fuarı açıldı. Düzenlenen fuar Ramazan ayı boyunca her gün 17.00 -24.00 saatleri arasında açık olacak.

Fuara Hayrın Yolcuları Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği de katıldı. Hayrın Yolcuları Derneği Başkanı Orhan Dikgöz fuar ile ilgili yaptığı açıklamada, kendilerinin de dernek olarak fuara katıldıklarını  belirterek,” Bizler de Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu bu fuara Dernek olarak katıldık. Allah’ın izniyle bu fuar vesilesiyle birçok dini kitapları halk ile buluşturmuş olacağız. Normalde birçok fuar düzenleniyor. Ama İslami bir fuarın düzenlenmesi gerçektenden farklı bir durumdur. Tabi Müslümanım diyen herkes bu fırsatı değerlendirip, bu fuardan istifade edebilmelidir. Ayrıca bizler burada hem İslami yayınevlerinin tanıtımını yapacağız, hem de insanlarla ilgilenip, onlara bir nebze de olsa İslam’ı anlatmaya çalışacağız. Bu fuarı düzenlemede emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Hayrın Yolcuları Derneğinin fuarda açtığı standa, 11 Temmuz  Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş katılarak, kitaplarını imzalayacağı belirtildi.(Recep Fidancı-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir