• DOLAR 32.345
  • EURO 35.136
  • ALTIN 2311.18
  • ...
Maraş`ta İslami Kuruluşlardan Hüda Par`a Taziye Ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HDP/PKK`nın Kürt illerindeki Müslüman Kürtlere yaptığı zulümler ile ilgili İkra-Der başkanı Ramazan Baykuş ile HÜDA PAR il başkanı Nusrettin Ödörgücü`den bilgi alındı.

İkra-der Başkanı Ramazan Baykuş konu ile ilgili olarak HDP/PKK`nın Müslümanlara tehdit ve baskı oluşturduğunu adeta `bizim düşüncemize sahip olmayanlar bu coğrafyada yaşayamaz` dercesine kardeşlerimizin yaşam alanını kısıtladığını dile getirdi. İlave olarak Baykuş “Oysa biz sadece Allah`ın dinini yaşamaya çalışan ve insanları bu dine davet eden ve davet ederken de hiç kimseye baskı kurmadan özgür bir şekilde tercihi kendilerine bırakan insanlarız. Biz kimseye zulüm etmiyoruz. Fakat HDP/PKK insanlarımıza her türlü ahlaksızlığı ve fuhşiyatı  dayatmakta ve zulmü  reva görmektedir” dedi.

HÜDA PAR il başkanı Nusrettin Ödörgücü ise “Aytaç kardeşimiz herkese yardım eden Allah`ın dinini hakkıyla yaşamaya çalışan muvahhit bir kardeşimizdi. O insanlara iyilikten başka bir şey yapmadı. O da aynı talebesi Yasin Börü gibi HDP/PKK tarafından vahşice şehit edildi. Biz masum insanların kanı dökülsün istemiyoruz. Ama HDP/PKK gibi kanla beslenen yapılar kendi insanlarını dahi gözlerini kırpmadan öldürebilirler” diyerek yürek sızısını ortaya koydu. Haksöz Haber

Bu haberler de ilginizi çekebilir